Just nu, hösten 2023…   Dagarna har redan blivit mycket kortare. Hösten är här, med många vackra dagar med flödande färger, trots regn o rusk. Och många nya kulturupplevelser väntar, när ett nytt spelår inletts. Dock omvärldens kriser och krigsrapporter fortsätter oroa! Måtte vi kunna göra det vi kan och aldrig vänja oss!

För min del har jag fortsatt ett ben i ENteater med monologföreställning Flyga vidare – om konsten att skriva en nekrolog av Pia Naurin, regi Staffan Nattsén (från 2022 -)
Pjäsen är en monolog som med kärv humor tar sig an livet och döden Vem är jag? Vem var jag? Om att försöka sammanfatta sitt liv och ställas inför det oundvikliga slutet.
Jag har även föreställningen Flyga högt (också den av Pia Naurin med regi av Staffan Nattsén från 2017-) som är långtifrån färdigspelad.
Föreställningen är en fyrdelad monolog, där jag gör alla fyra rollerna: Vera 80 år, som vill ta flygcertifikat för att själv bestämma när det är dags att landa planet i havet i solnedgången…, hennes dotter Veronika som får ta hand om konsekvenserna…, själasörjaren Bella som försöker hjälpa dottern i hennes våndor och slutligen Gudrun som har fullt sjå att ta hand om publiken. En föreställning om den fria viljan och de konsekvenser den kan få.

Dessutom spelar jag i Trio Diktoton med föreställningarna ”Röda röda blomster”och ”En luffare är jag

Röda röda blomster i mitt hjärta gingo in” om Dan Andersson värld, där jag berättar om hans liv och tolkar hans dikter  tillsamman med Olle Junholm på gitarr och Sinikka Thörn sång, fiol och flöjt.
2019 –

En luffare är jag” om Nils Ferlins tillvaro, där jag berättar om hans liv och tolkar hans dikter tillsammans med Olle Junholm och Sinikka Thörn.
2020 –
Vi turnerar med båda föreställningarna och har gjort så några år. Bl a har vi vid flera tillfällen spelat på lunchteatern på Göteborgs Stadsteater. Nu har vi precis inlett hösten med att åka till Båstad och snart väntar Höganäs.

Film och TV har jag medverkat i men det har varit alldeles för lite och är nu alldeles för länge sen. Det hoppas jag kunna råda bot på! Och jag läser med nöje in ljudböcker och dubbar!

Jag hoppas vi snart ses och hörs!