Just nu, sommaren 2022…   Det är den vackraste tiden nu. Sommaren står i full blom. En tid av vila och reflektion. Kriget i Ukraina fortsätter dock rasa. Måtte vi inte vänja oss!

För min del är det nu en tid av återhämtning innan verksamheten återstartar i augusti. En flyttar in återkommer till hösten. Det gör också föreställningen Flyga högt och projektet Flyga vidare samt samarbetet i Trio Diktoton med föreställningarna ”Röda röda blomster”och ”En luffare är jag

Främst har jag min verksamhet på ENteater med föreställningen ”En flyttar in” för den yngre publiken. Det är en tragikomisk föreställning för lågstadiet om att dela utrymme och resurser som jag spelar tillsammans med min kollega Staffan Nattsén.
Den utspelas i gränslandet mellan absurd teater, mim och clown, där få ord får stor betydelse. Jag spelar H som söker en fristad undan en fara och där finns K…!
2019 –
Föreställningen återkommer i september

Jag spelar också vuxenföreställningen:

* ”Flyga högt” av Pia Naurin. Föreställningen är en fyrdelad monolog, där jag gör alla fyra rollerna: Vera 80 år, som vill ta flygcertifikat för att själv bestämma när det är dags att landa planet i havet i solnedgången…, hennes dotter Veronika som får ta hand om konsekvenserna…, själasörjaren Bella som försöker hjälpa dottern i hennes våndor och slutligen Gudrun som har fullt sjå att ta hand om publiken. En föreställning om den fria viljan och de konsekvenser den kan få.
Regi:Staffan Nattsén
2017 –
Återkommer i oktober/november

Och tillsammans med Trio Diktoton

Röda röda blomster i mitt hjärta gingo in” om Dan Anderssons liv och diktning, sammanställd av Britta Andersson.
Jag tolkar dikterna och berättar om hans liv – tillsamman med Olle Junholm på gitarr och Sinikka Thörn sång, fiol och flöjt.
2019 –
Vi har under året bl a spelat den på Göteborgs Stadsteaters lunchteater, Tingsryd, Landvetter och Skövde

En luffare är jag” är en föreställning om Nils Ferlins liv och diktning också den sammanställd av Britta Andersson.
Jag berättar om hans liv och tolkar hans dikter till ackompanjemang av Olle Junholm och Sinikka Thörn.
2020 –
Vi har spelat bl a i Trollhättan, Lidköping och i Ulricehamn under våren.

Dessutom medverkar jag gärna i film- o tv produktioner när tillfälle gives och läser med nöje in ljudböcker!
Jag hoppas vi ses och hörs snart!