Just nu, januari 2022…   I höstas fick vi ju möta publiken igen! En sån glädje det var. Det nya smittoläget oroar nu, men med klokskap, coronapass och ökad vaccinationsgrad kan vi bara hoppas att nivån inte ökar!
Under hösten spelade vi i Trio Diktoton  ”En luffare är jag”, föreställningen om Nils Ferlin, i Trollhättan, Lidköping och Ulricehamn. V41 intog vi den nyrenoverade Gbg Stadsteaters lunchteaterscen med ”Röda röda blomster i mitt hjärta gingo in”, vår föreställning om Dan Andersson. Senare spelade vi den också i Tingsryd och Landvetter.
Nu under våren kommer vi att fortsätta med båda föreställningarna i Göteborg, Landvetter, Lidköping och Skövde till att börja med.

I övrigt har jag min verksamhet på ENteater där vi i november hade spelstart med föreställningen ”En flyttar in” för den yngre publiken. Vi får innerligt hoppas att skolorna – trots att pandemin fortsätter – vågar och har möjlighet att ta emot teaterföreställningar under våren.

En flyttar in” av och med ENteater är en tragikomisk föreställning för lågstadiet om att dela utrymme och resurser som jag spelar tillsammans med Staffan Nattsén. Den utspelas i gränslandet mellan absurd teater, mim och clown, där få ord får stor betydelse. Jag spelar H som söker en fristad undan en fara och där finns K…!
2019 –
Spelstart 2 november 2021

Jag spelar också vuxenföreställningen:

Flyga högt” av Pia Naurin. Föreställningen är en fyrdelad monolog, där jag gör alla fyra rollerna: Vera 80 år, som vill ta flygcertifikat för att själv bestämma när det är dags att landa planet i havet i solnedgången…, hennes dotter Veronika som får ta hand om konsekvenserna…, själasörjaren Bella som försöker hjälpa dottern i hennes våndor och slutligen Gudrun som har fullt sjå att ta hand om publiken och formera de olika samtalsgrupperna.
Regi:Staffan Nattsén
2017 –

Och tillsammans med Trio Diktoton

Röda röda blomster i mitt hjärta gingo in” är en föreställning om Dan Anderssons liv och diktning med Trio Diktoton, sammanställd av Britta Andersson. Jag tolkar dikterna och berättar om hans liv – tillsamman med Olle Junholm på gitarr och Sinikka Thörn sång, fiol och flöjt.   2019 –
Vi spelade på Göteborgs Stadsteaters lunchteater v 41 samt i Tingsryd och senare i november kommer vi att spela i Landvetter.

En luffare är jag” är en föreställning om Nils Ferlins liv och diktning med Trio Diktoton sammanställd av Britta Andersson. Jag berättar om hans liv och tolkar hans dikter till ackompanjemang av Olle Junholm och Sinikka Thörn 2020 –
I höst har vi spelat i Trollhättan, Lidköping och i december blir det i Ulricehamn

Dessutom medverkar jag gärna i film- o tv produktioner när tillfälle gives och läser med nöje in ljudböcker!
Jag hoppas vi ses och hörs snart!