Just nu, oktober 2021… …ser vi med glädje att restriktionerna lättats och att vi får möta publiken igen! Vilken glädje!
Jag har börjat hösten med att spela ”En luffare är jag” i Trollhättan och Lidköping och v 41 intar vi den nyrenoverade Gbg Stadsteaters lunchteaterscen med ”Röda röda blomster i mitt hjärta gingo in”. I övrigt har jag min verksamhet med ENteater där vi repeterar föreställningen ”En flyttar in” för den yngre publiken med spelstart i november.

Flyga högt” av Pia Naurin. Föreställningen är en fyrdelad monolog, där jag gör alla fyra rollerna: Vera 80 år, som vill ta flygcertifikat för att själv bestämma när det är dags att landa planet i havet i solnedgången…, hennes dotter Veronika som får ta hand om konsekvenserna…, själasörjaren Bella som försöker hjälpa dottern i hennes våndor och slutligen Gudrun som har fullt sjå att ta hand om publiken och formera de olika samtalsgrupperna.
Regi:Staffan Nattsén
2017 –

En flyttar in” av och med ENteater är en komisk föreställning för lågstadiet om att dela utrymme och resurser som jag spelar tillsammans med Staffan Nattsén. Den utspelas i gränslandet mellan absurd teater, mim och clown, där få ord får stor betydelse. Jag spelar Hjördis som tillsammans med Kenneth försöker ta sig fram i världen.
2019 –
Vi har nypremiär i oktober 2021

Röda röda blomster i mitt hjärta gingo in” är en föreställning om Dan Anderssons liv och diktning med Trio Diktoton, sammanställd av Britta Andersson. Jag tolkar dikterna och berättar om hans liv tillsamman med Olle Junholm på gitarr och Sinikka Thörn sång, fiol och flöjt.   2019 –
Vi spelar bl a på Göteborgs Stadsteaters lunchteater v 41 samt i Tingsryd och i Landvetter

En luffare är jag” är en föreställning om Nils Ferlinsliv och diktning med Trio Diktoton sammanställd av Britta Andersson. Jag berättar om hans liv och tolkar hans dikter till ackompanjemang av Olle Junholm och Sinikka Thörn 2020 –
Närmast spelar vi i Trollhättan, Lidköping och Ulricehamn

Dessutom medverkar jag gärna i film- o tv produktioner framöver och läser med nöje in ljudböcker!
Jag hoppas vi ses och hörs snart!